OM OS

Virksomheden

Historie & vision

Isolatør i over 35 år

Om os - Hele hovedstadens isolatør i over 35 år. Stjerneisolering har 35 års erfaring med blandt andet hulmursisolering og loftisolering. Firmaet hører hjemme i Hvidovre, men kører ud til hele København og omegn.

Stjerneisolering er et autoriseret Rockwool-indblæsningsfirma, hvilket betyder, at det er din sikkerhed for veludført arbejde. Stjerneisolering udsteder en attest som dokumentation for arbejdet, og vi er underlagt stikprøvekontrol fra Rockwool.

Hos Stjerneisolering går vi meget op i, at du bliver glad for dit resultat, når vi har været ude og hulmursisolere eller loftisolere. Du kan altid ringe til os og få et helt uforpligtende tilbud og et overslag på, hvad du kan ende med at spare på varmeregningen, når dit hus endelig bliver ordentligt hulmursisoleret eller loftisoleret.

Peter Davidsen

DIN GARANTI

Stjerneisolering ApS er Autoriseret Rockwool® Indblæsningsfirma, og er underlagt stikprøvekontrol fra Rockwool®. Vi udsteder en attest som dokumentation for arbejdet.
Vi er også stolt medlem af Indblæsernes Garantifond siden 1983.

Autoriseret Rockwool Indblæsningsfirma
Medlem af Indblæsernes Garantifond
Garanti
Rockwool brandsikker isolering

Vores kunder siger

Profil-Icon

...jeg har sjældent oplevet bedre service! ...de vælger at gøre, hvad der er bedst for os. Skide god stil!

MICHAEL L. HENRIKSEN

Valby

Profil-Icon

Prøvede ikke at bilde mig noget ind, men gav reel information. Fornuftige priser. Holdte aftalte pris og udførte arbejdet på aftalt tidspunkt. Ok oprydning. Kan klart anbefales.

CLAUS STENILD

Jægerspris

Profil-Icon

Vi havde en rigtig god oplevelse med Stjerneisolering. Vi var i trygge hænder hele vejen, og alt gik som smurt. En klar anbefaling herfra!

BRUNO ANDERSEN

Sorø

SEND EN BESKED

Kontakt vores autoriserede fagfolk og indhent et uforpligtende tilbud.

Rul til toppen